Kom gerust een kijkje nemen op 22 april naar o.a. de bouwbeurs met standhouders van duurzame materialen, producten en technieken in Kamp C Westerlo.

Bezoekers kunnen zich informeren over diverse toepassingen van zonne-energie, waterzuivering, isolatie, natuurverven, … Je kunt er ook standhouders vinden met eerlijke bio-producten.

De opgedane kennis kun je aftoetsen aan levensechte verhalen van particulieren die hun ervaringen met jou willen delen. Hoe hebben zij de aankoop van zonne-panelen ervaren, hoe is de return van de warmtepomp in de realiteit? Wissel op de ervaringsmarkt van gedachten met (ver)bouwers die reeds hun bouwtraject hebben afgelegd en kom zo misschien wel tot nieuwe invalshoeken.

Naast het marktgebeuren worden er ook rondleidingen georganiseerd rond duurzaam bouwen en wonen in de tentoonstelling Expo C, er is een energie- en premieadviseur aanwezig en je kunt met je persoonlijke (ver-)bouwvragen langs het infoloket passeren.  
 
Maar het is vooral een feest:
toffe kinderanimatie (reuze zandbak, gekke fietsenparcours, springkasteel, doe-opdrachten), leerrijke demonstraties (o.a. elektrische fietsen, scooters en auto's), sfeervolle muziekoptredens en voldoende hapjes en drankjes zorgen voor een ontspannen sfeer om kennis te maken met Kamp C. Toekomstige (ver)bouwers kunnen meedingen naar de isolatieprijs t.w.v. 500 euro
Als grote publiekstrekker gaat Kamp C de sfeer van het vroegere militair domein terug oproepen met een klimtoren van 15 m hoog en een spectaculaire death ride van de para-commando’s. Een Kamp C-kick voor jong en oud! 
 
Het feest loopt van 10 tot 17 uur. De toegang is gratis.